Verhuizen of verbouwen en de badkamer renoveren? Een nieuwe badkamer vraagt om enige voorbereiding. Het begint natuurlijk met een goed idee, maar hoe vertaalt u dit naar een ontwerp op papier? En belangrijker nog: hoe ziet uw droombadkamer er in het echt uit? Alles wat u moet weten om goed voorbereid op pad te gaan.

De nieuwe badkamer van uw dromen

Een nieuwe badkamer begint in de schetsfase. Een ontwerp op papier gebaseerd op uw persoonlijke smaak, de wensen, het budget en op de beschikbare ruimte. Denk in de ontwerpfase ook alvast na over praktische zaken: de kindvriendelijkheid van uw nieuwe badkamer bijvoorbeeld of speciale wensen zoals een inloopdouche, een bad, jacuzzi of een sunshower.

Het tegelwerk

Het tegelwerk is één van de belangrijkste onderdelen van uw nieuwe badkamer. Sfeerbepalend. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos. Douchen wordt pas echt leuk in een badkamer waar u vrolijk van wordt! Met wit en lichte kleuren creëert u meer ruimte, perfect om kleine badkamers groter te doen lijken. Kleur in de badkamer is anno 2020 ook helemaal terug. Lichtblauw is nog steeds de grote favoriet. Het geeft die frisse spa-feeling, waarbij we tijdens ons dagelijkse douchemoment zo heerlijk kunnen ontspannen. 

 

Bezoek een badkamer showroom

Om uw droombadkamer te kunnen realiseren kunt u zich natuurlijk online laten inspireren maar in de winkel kunt u alle kleuren, materialen en uitvoeringen met eigen ogen bekijken. Bezoek voordat u uw definitieve keuze maakt een badkamer showroom. Is de kleur zoals u had verwacht? Passen de vloer- en wandtegels die u heeft gekozen wel bij elkaar? En voldoet de kwaliteit van het materiaal aan uw eisen? Ervaar het zelf en vraag de badkamerspecialist – indien nodig – om advies.

 

Share this entry