Wij verhuren printers

Productiviteit is van essentieel belang voor het succes van je onderneming, ongeacht de producten die je verkoopt of de diensten die je verleend. Onvoldoende productiviteit kan leiden tot een enorme verspilling van tijd én geld. Jij zult als ondernemer ongetwijfeld de nodige maatregelen hebben getroffen om te zorgen dat je personeel zo productief en efficiënt mogelijk kan werken. Maar hoe zit het eigenlijk met je bedrijfsprinter? Draagt die wel bij aan de productiviteit?

Misschien had je nog een oude printer staan toen je begon met je onderneming, en heb je deze op kantoor gezet. Dat was een prima tijdelijke oplossing toen je nog bezig was om alles op te starten, maar nu voldoet het apparaat eigenlijk niet meer. Je hebt de aanschaf van een professionele bedrijfsprinter al een tijdje uitgesteld. Maar laten we even eerlijk zijn, je hebt wel iets beters nodig. Hieronder 5 redenen waarom een bedrijfsprinter de beste investering is die je kunt doen!

#1. Veiligheid

Moderne bedrijfsprinters zijn uitgerust met allerlei geavanceerde opties om je documenten, je bedrijfsgegevens en de privacy van je klanten te beschermen. Hierbij kun je denken aan ingebouwde beveiligingskenmerken, 256-bits versleuteling, met wachtwoord beveiligde scanmogelijkheden en security managers.

#2. Gebruiksgemak

“Kun jij iets voor me printen, ik snap nog steeds niet hoe de printer werkt.” Dat hoef je met een bedrijfsprinter niet meer te horen. De bedrijfsprinters van tegenwoordig zijn namelijk zo ontworpen dat werkelijk iedereen er mee overweg kan. Veel modellen zijn voorzien van een intuïtief bedieningsscherm dat volledig naar de eigen wensen en behoeften kan worden geconfigureerd. En ook de printersoftware op de computer zelf is een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

#3. Efficiëntie

Het tijdperk dat je bij de printer stond te wachten tot je documenten eindelijk waren afgedrukt, is voorgoed voorbij. Professionele bedrijfsprinters – en dan met name laserprinters – zijn in staat om sneller af te drukken dan ooit tevoren. Er zijn zelfs bedrijfsprinters die meer dan 80 pagina’s per minuut kunnen afdrukken!

#4. Verbindingsmogelijkheden

Professionele bedrijfsprinters bieden een breed scala aan verbindingsmogelijkheden. Draadloos printen vanaf elke werkplek? Natuurlijk. Direct documenten scannen naar je laptop of tablet? Geen probleem. Onderweg printen vanaf je smartphone? Het kan allemaal!

#5. Afdrukopties

De bedrijfsprinters van tegenwoordig bieden een breed scala aan afdrukopties. Of je nu alleen zwart-wit documenten wilt kunnen printen of ook kleur, op A4-formaat of ook op andere formaten, op standaard printpapier of ook op andere papiersoorten, er is ook voor jouw onderneming een bedrijfsprinter die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet.

#6. Leasen

Afhankelijk van het soort printer dat je nodig hebt, kan de aanschaf van een degelijk exemplaar een behoorlijke investering zijn. En dat is nu precies waarom je een bedrijfsprinter nodig hebt. Er zijn tegenwoordig namelijk volop mogelijkheden om een bedrijfsprinter te leasen. In plaats van dat je in één keer een fors bedrag moet neertellen voor een nieuwe printer, betaal je een vast, laag bedrag per maand. Vaak is dit inclusief levering, installatie, service en onderhoud. Bij sommige aanbieders kun je zelfs de verbruikersmaterialen (inkt, toner) mee-leasen. Zo weet je elke maand precies waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over (onverwachte) hoge kosten.

 

Share this entry