De top 5 meest gebruikte parkeerpalen

5.

De meest klassiek parkeerpaal. Hier begon het mee: wie kent hem niet. De zwarte paal met rood-witte reflectoren zijn geen onbekend fenomeen in het Nederlandse straatbeeld. Vaak te zien om de stoep mee te markeren.

 

 

 

4.

Deze parkeerpaal kan ook inklappen waardoor deze geschikter is voor doorgaande wegen. De paal kan dan ingeklapt worden wanneer er meerdere auto’s moeten parkeren en hij kan weer omhoog gezet worden wanneer de doorgaande weg geblokkeerd moet worden. Hier is de zwarte kleur van de klassieke parkeerpaal verwijderd en is er plaats gemaakt voor de witte parkeerpaal met rode vlakken. Deze is dan ook beter zichtbaar.

 

 

3.

Minder mobiel dan de vorige parkeerpaal kan deze parkeerpaal eruit worden gehaald. De parkeerpaal zit vast in een betonnen blok maar kan worden verwijderd indien nodig. Deze uitneembare parkeerpaal is rood met witte vlakken.

 

 

2.

Nu wordt het toch echt wat spannender. Nu hebben we te maken met parkeerpalen met een hydraulische pomp. Dit maakt de paal wat mooier omdat deze zich kan verstoppen in de straat. Hiermee is het esthetisch ook een stuk mooier. Opgeruimd staat netjes.

 

 

 

1.

Het kleine dikke broertje van de vorige parkeerpaal. Even praktisch met het voordeel dat je er op kan staan en van parkeerpaal tot parkeerpaal kan hoppen. Leuk en functioneel!

 

 

 

 

Heb je nog interessante parkeerpalen gezien? Stuur ze op! We horen en zien het graag.

Share this entry